Rabu, 14 September 2011

De' Queen : Hujan Membasahi Bumi

setiap kali kami semua OUTING sure ada kisah sungguh banyak ceritera ..
kali ni aku pergi outing dengan 4 org kwan aku ni...
hahaha tapi kali ni tak ada lahhh seramai macam kami pergi outing dulu la...
kitaorang ni jarang nk outing sesama sebab masing-masing ada hal...
kali ni aku pergi wahhhhhh
HUJANNN sampai half way tu uhuhkkkk hujan ape lagi BASAH KUYUP la....
sedih aku....
tapi si syafikah teruk habis la basah kesian dia...


tapi muka stilll control cantik hehhee..
wajah menyimpan seribu ceritera hehehhee...



cik rayha sangat fokus pada chicken chop dye hahah tak boleh kata apa dah....
org tegur pun sure dia buat tak tahu ja nie..



cik rayhan tersgtlah kaki gambar ok suka ja jadi model tak berbayar ye..
hehehe.....
sempat post lagi hahaha



yang ni no comment hehee...



rayha what u looking for ??
pilih la cepat sungguh lambat nk pilih jam pun hehhee



boleh jadi model iklan jam x???
hahahhaa
sangat tak layak ok.. hehehe..
FAILED....

done for our outing..
see yah.,
XOXO

Tiada ulasan: