Ahad, 27 November 2011

Reception Jajat : Kedah

semalam cerita salomnization hari ni aku cerita reception dia pulak.
reception ja just simple buat dekat PAK ALI'S TERATAK VILLAS ( memandai ja aku kasi nama ) buat dekat rumah ja tak ada la buat sampai dekat HOTEL 23 STAR biasalah bersederhana 

hidup ni kadang kadang kena tahu keperluan dengan kemahuan dan kena juga tengok adakah kita berkemampuan kalau kita mampu kita buat la lebih kalau tak better jangan mencuba nanti teruk.

LET'S WE START THIS EVENT


kompang dipalu pengantin baru duduk bersanding tersipu diam...
la la la aku tak ingat lirik dah lantak la apa pun lirik dia yang penting event ni berjalan dengan smoothly... licinnn....
so jom jemput makan hadirin dan hadirat yang dijemput sekalian...
siapa yang datang kenduri ni mesti aku tak payah cerita kan macam mana wedding ni .


korang haus tak.. jom minum. aku ciplak pic dari paktam aku ja ni aku ni ada camera tapi camera aku hari tu dijadi hak milik cousin cousin aku entah diorang duk snap pic diorang sendiri aku tak kisah pun suka hati korang la asalkan korang bahagia.


ni lah yang berlaku bila camera ditangan mereka mereka yang COMEL ni.
korang perasan tak cuba tengok pic budak kecik baju purple yang lelaki tu senyum..
>_< senyum ada makna tu perasan tak senyum mengoda gitu.


actually pic aku pun ada terlekat juga biasalah bila jumpa kaki tangkap gambar semua jadi lah macam ni. 


dua anak dara berjalan ehhh bukan anak dara dah dah jadi mak mak dah makcik makcik aku ni berbaju purple berjalan melangkah penuh gaya dan anggun untuk menghadiri wedding adik kesayangan mereka..


muka tua my beloved beloved beloved too loved GRANDMA..
ni la tok aku... aku hanya ada satu ja tok and satu ja tokwan orang lain for sure ada dua tapi aku ada satu ja.
bagi aku satu pun dah cukup and tersangat cukup dah... cukup dah dengan LOVE yang diorang prepare untuk anak cucu diorang...


FOR SURE aku nak said THANKS la dekat MY BFF datang kenduri makcik aku ni ingatkan BFF aku semua tak nak datang even bukan kenduri aku pun korang datang juga..
that's why aku benci korang giler kot.

ni senyuman SPM kata paktam aku entah apa-apa senyum SPM aduh... cuak je rasa.

dah kita masuk ORANG yang PENTING dalam EVENT ni perlu ada semestinya..
dapat title PUAN dah

PUAN HAJAR
&
ENCIK MAZNI

tak ada dua ni ingat boleh panggil kenduri kahwin ka mana ada orang yang nak kahwin sorang-sorang kot kot la bersanding sorang-sorang ke ada ke orang nak? tapi hari tu ada kot artis malaysia yang kahwin bersanding sorang suami dia buzy <<< how dare his husband did to her.. kejam kot buat macam tu. baca dekat beautifulnara.com. korang boleh la try search tengok. <<< masuk bab gosip dah.


look DIFFERENCE giler..... 
kalau aku memang tak tahu ni makcik aku silap hari bulan aku ingat dia orang lain dah aku ni pun kadang kadang macam sengal ja boleh aku tak ingat nama cousin cousin aku hari tu boleh aku take 10 second nak ingat nama diorang aduh tak ke susah tu.


> bila berdua <
( ambil tajuk album )
nice couple
nak tahu kisah cinta diorang tanya lah diorang aku tak tahu even kalau aku tahu pun tak nak aku cerita... privacy orang cakap...
sebab kisah cinta ni biarlah antara couple tu ja yang tahu kita yang orang luar ni tak payah nak menyibuk sangat kang cerita lebih-lebih kang jadi macam yang putus tunang tu kan apa nama blog dia tu entah dengan soccer's player nama apa entah aku tak kenal la. lupa.. << amnesia sebentar... whatever tak suka jaga tepi kain orang kain aku sendiri pun belum cukup perfect lagi.


actually aku kena jadi pengapit sebab tak ada siapa nak jadi pengapit acik aku. so aku yang chubby + ugly ni lah kena pergi jadi pengapit makcik aku walaupun aku ni '' PEMALU'' sangat ok <<< bajet macam aku ni pemalu ja. tapi dumb seriusly aku agak pemalu di reality tapi kawan aku cakap dia tak percaya aku pemalu oh my gosshhh kau tak percayakah aku pemalu wahai kawanku?
apa apa apa apa aja.


aku rasa aku pakai outfit ni nampak buruk giler ish. dah serupa .... aku pun tak tahu nak cakap apa. orang tak cantik pakai apa pun bukan nya cantik pun. so just enjoy ur life.
aku tak kisah pun orang nak kutuk aku ada ku kisah.

so 
~ THE END ~ 
for the reception nanti aku cerita reception dekat sebelah lelaki pulak ok kalau aku ada pic and aku rajin nak tulis kalau tak memang aku tak update la apa yang berlaku dekat sana.

........ hopefully dapat la pergi kenduri dekat sana ......

so 

BERBAHAGIALAH DENGAN ALAM PERKAHWINAN
U SUCH A NICE WOMAN I HAD KNOW SO U DESERVE TO BE WITH A NICE MAN TOO.
HOPEFULLY U HAPPY AND ALWAYS SMILE ON UR FUTURE
BELIEVE IT UR FAMILY ALWAYS BESIDE U EVEN U NEVER NOTICE IT.


P/S : blog AMALINA YAAKUB >>>>> lavender498032.blogspot.com semuanya kisah yang berlaku dalam hidup aku tak kira kisah tu kecil atau besar aku tetap akan tulis so aku tak pernah mengharapkan orang baca blog aku sebab aku tulis blog ni bukan nak tinggikan traffic atau apa bukan juga nak kejar kefemesan atau kepepoloritian aku hanya seorang penulis blog yang sangat tegar dan aku hanya menulis apa yang aku rasa tak ada maksud apa-apa.
kalau korang rasa menyampah pun insyaallah aku tak kisah. 

and this MY LIFE and for sure MY DIARY just dia lebih public thats all..

ok bye.










Tiada ulasan: