Sabtu, 10 Disember 2011

Pelayaran Ikut Arah Mata Angin Bermula

aku selalu sebut word tu ja bila ada orang tanya aku nak pergi mana
sangat teruk jawapan aku sampai kawan aku naik muak dengan jawapan bajet bagus aku ja
actually aku malas nak cakap aku nak pergi mana so aku cakap je la jawapan tu
kawan aku nak marah silakan
korang nak rasa aku sengal silakan
korang nak fikir aku senget silakan

I DON'T CARE BEBEH


actually aku datang rumah MAKGAH aku nak attend wedding MAKCIK aku dekat 
tuttttttttttttttt
aku pun tak tahu dekat mana so aku tak boleh nak cakap dekat mana
datang sini macam macam hal yang berlaku and boleh buat aku rasa 
adoiiiii

BOSAN GILER
hahahhaa
walaupun agak bosan
tapi it's ok la
ada cousin cousin aku yang comel and nakal 
yang ada kalau tak mati kebosanan la aku

ni pun aku tulis blog ni ikhsan lappy cousin aku si 
budak yang tak cute 
aku tak bawa lappy so rasa oh dumb sangat menyesal tak bawak lappy
aduh bosan kot tak ada lappy aku 
sedih giler
buat muka sedih giler nak minta lappy cousin aku

hati aku memberontak nak menaip
nak fb
nak tweet

ececeh alasan lebih sedangkan pakai phone pun boleh
tapi lappy lagi nikmat wooo
nak tengok semua tu...

so bye
done for today

aku dah kalut cousin aku dah memberontak nak lappy dia..

byee

see ya

3 ulasan:

raihah berkata...

bajet bgus

LifeIsDreams berkata...

hai..sy bru follow ur blog..n if u dont mind, pliss follow mine.blh share cerita :)

AMALINA YA'AKUB berkata...

raihah : jeles ke...
life : thanks bebeh