Selasa, 20 Disember 2011

De' Queen : Will You Marry Me?

tetiba ada seorang putera datang duduk melutut di hadapan anda dan berkata 


'' WILL YOU MARRY ME ? ''

apa yang korang nak cakap ?
korang nak cakap 

answer 1 . yes i do sambil terloncat loncat
answer 2 . yes i will sampai tersedak prince tu dengar ko cakap
answer 3. don't know nampak sangat kau tak suka dia
answer 4. hug and kiss him << jgn dok buat nah macam excited ja
answer 5. tertunduk malu malu malu kucing gitu ayu ja
answer 6 . kalau awak ikhlas jumpalah ibu dan ayah saya paling barakah
answer 7 . mengalirkan air mata dan tersenyum

which one do u want to give the answer for him ??
ewah 
bagi aku answer ke 5 dan 6 dan 7 tu lebih baik
hahhaha

sebab apa aku dapat idea nak tulis benda ni semuanya salah si TENGKU RAYHA la ni
adoii
pic ini


( otak mengelamun and bayang ada ka PRINCE FROG aku nak propose aku cam gini nanti )<<<menunjukkan kegatalan menjelma hapuskan dari minda

see him propose her 
aku pun dengan cik FAR HAYU mulalah nak berdrama sakan bawah caption pic ni
so jadi lah kami sebegini
nak tengok apa yang kami buat

LET'S CHECK IT OUT

BERMULA SEMUA HANYA KERANA SATU GAMBAR
dan melalut entah kemana
mulanya dari budak tu 
AMALINA YAAKUB tu la
suka merapu tak hingat dunia
biasalah lepasan SPM apa lagi boleh buat merapu ja kerja pastu ada pulak kawan yang sekepala jadi lah sebegini


merapu sungguh budak amalina and far hayu
boleh jadi novelis kalau begini caranya


 selamat masih ingat bukan muhrim yah kalau tak hingat memang hempuk dah


see sesedap anak tekak dia ja kata kami ni gila
weyh terasa tahu
kau dah menyentuh naluri perasaan ku
sampai hati giler
sob sob sob
aku fine itu dah gedix
kitaorang ni memang giler giler perangai tu baru dalam FB dekat luar in reality tak tengok lagi 
lagi la merapu tahap tak hingat


sesedap tangan kiri kanan dia ja nak delete comment aku yang bersusah payah aku fikir satu hari satu malam 60 jam 59 minit 45 saat
tahu 
jangan nak padam penat tau idea tu nak datang
penat aku dgn ayu bersusah payah menaip memikir mengutuk mengosip men what me lagi

yang tak tahan ayat melamar tu apa kejadahnya la yang kami bayangkan aduhai....
sangat teruk giler

bila orang yang baca comment comment kami tahap tak betul sah ada yang soseh soseh soseh
mengutuk alah macam aku tak tahu
mesti ada kata 

'' pergh gedix nya ''
'' apa lah nak jadi budak budak skrg ''
'' apa kejadahnya mereka ini ''
'' senget la ''
'' gatai nak kahwin dah ni depan ni ''
'' gumano ni anok anok ''
'' teman tak tahu nak cakap apo doh ''
'' huh !! ''

begitulah pandangan manusia tapi apa yang paling penting
I DON'T CARE
bebeh

so guys bye see ya

p/s : pic tu hanya lakonan semata mata tak betul pun saja ja actually pic suka suka dekat bowling rasanya tu aku belasah ja ambil milik temanku tak silap tu cousin dia yang agak rapat kot dengan dia aku pun tak pasti.


3 ulasan:

M Fizan berkata...

so sweet of teen age.. i enjoy reading ur entry.. nanti nak propose anak dara orang.. hahah

liyana berkata...

boleh wat novel tu..hehe~

AMALINA YA'AKUB berkata...

m.fizan : yah jdi teen memang sgt sweet kahkhahkah
liyana : hahha tu la..