Rabu, 2 Mei 2012

May

assalamualaikum
hye peeps

578942_402002169820542_195442737143154_1290449_436345721_n_large

selamat hari pekerja kepada yang bergelar pekerja ( iaitu semalam bukan hari ini ) jadi bersempena cuti sekolah satu hari SAHAJA kami sekeluarga seluruh keluarga telah membuat gatering tapi jangan tanya aku gambar mana? sebab satu gambar pun tak do. nampak sangat kan nampak sangat kan aku pemalas gambar gambar ni kecuali kalau event tu penting ada la gambar sekeping dua.

sebelum tu aku nak cakap hye MAY bye APRIL. sekejap ja masa hari tu aku rasa macam baru ja aku buat entry hye APRIL sekarang ni dah bye APRIL. korang tak rasa dunia ni berputar sehari ke sehari dengan semakin laju ka? ataupun aku ja rasa macam tu?

apa apa pun aku harap bulan MAY ni mampu bagi keceriaan kepada semua sebab bulan may banyak hari hari yang teristimewa untuk semua orang. kalau family aku
1 mei - birthday Aqila Bucuk
2 mei - birthday Datin Bedah
3 mei - birthday Pakcik Yaakub
12 mei - birthday Puan Jamaliah
13 mei - birthday Syasya Budak Kecik
9 mei - happy mother day
16 mei - happy teacher day
tu ja kot aku rasa yang berkaitan dengan keluarga aku yang lain tu aku tak sure la so kalau korang bulan mei bermakna tak untuk korang. kalau tanya aku semestinya aku jawab YES IT IS.

so semalam sambut birthday Aqila. sambut la tu kan. tapi buat hanya untuk family yang terdekat sahaja tak da la buat grand sampai ke hotel 10 bintang. just makan besar dengan keluarga dengan tok, wan, makcik makcik, cousin cousin. berkumpul satu family lebih bermakna kan.

so CIK AQILA happy birthday dear may Allah bless u in ur future and bless u in hereafter too. and i wish u GOOD LUCK in UPSR. do the best dear and after that let's Allah do the rest. chaiyok chaiyok !

petang tu before nak balik rumah shopping dulu la kan. masyaallah manusia banyaknya cuti cuti ni ishh nak beratur tu panjang sungguh tak tahan. yang kami semua pun mengada nak shopping hari tu juga hahaha. hari lain ada tak nak.

bye



4 ulasan:

♥ farhana ♥ berkata...

sronoknye..smlm cuti sy pulak dok umah je..
huu

btw,hepi bfday jgk untuk aqila..smoga pjg umur murah rezeki :)

zera eira berkata...

hepy bufday utk adek comel tu. best lah ye jalan2 satu family. :)

nasir hamzah berkata...

seronok kalau ramai2 dgn family ni. memang meriah.. happy besday bt adiknya.

princessrayha berkata...

happy besday aqila.pokcik yaakub n aunty jamaliah