Jumaat, 11 Mei 2012

Soalan Lagi dan Lagi

assalamualaikum
hye peeps

Tumblr_m3q5gyypim1rs6c9oo1_500_large


  1. Nama: Amalina Yaakub
  2. Umur: 81 tahun this year ( giler nenek berblog )
  3. Birthday: 23 august should be
  4. Sekolah: dah umur 81 mana sekolah dah hahaha :P
  5. Blood type: must be B ( siapa darah B angkat tangan )
  6. Start blogging: since 2010 ( almost 2 years dah )
  7. Nama samaran di Blog: Amalina Yaakub juga
  8. Hobi: Tidur
  9. Bakat lain: Membuli kahkahkah
  10. Personality: Pendiam ( maybe ) Peramah ( maybe )
  11. warna kegemaran: of course la Biru
  12. most memorable childhood memory: Amnesia ( tak ingat apa apa waktu kecik kahkahkah )
  13. Your biggest complaint currently: not sure
  14. Ideal husband: as long as dia boleh terima kelemahan aku dan aku boleh terima kelemahan dia so dia jadilah ideal husband aku hahaha
  15. Buah buahan kegemaran: Epal ja
  16. sayur sayuran kegemaran: Tomato
  17. Nombor kegemaran: 23
  18. Perkara yang paling membuat anda stress: Benda yang kecik tetiba dibesarkan macam bom atom meletup di Malaysia
  19. Your mood right now: i'm not okey
  20. Perkara yang perlu anda buat sekarang: tengah jawab soalan soalan ni la.
  21. ciri kanak2 yang anda suka: semua budak budak aku suka.
  22. Food you like: bihun sup
  23. Food you don’t like: berkaitan ikan pari
  24. Filem yang membuat anda sedih: tak jumpa lagi.
  25. Drama yang paling berjaya menarik perhatian anda: aku rasa belum jumpa
  26. Muzik kegemaran: country
  27. Harapan masa depan: be a such a great woman
  28. Perkara yang menyebabkan anda mudah ketawa: asalkan benda tu lawak so ketawa la.
  29. Tinggal di mana? : Malaysia ( jawapan minta kaki )
  30. Jika anda memiliki RM1 juta: hurmm aku pun tak tahu aku akan buat apa.
  31. Destressing methods: garu kepala.
  32. What you want to learn: lebih cool dan tak kuat membantah cakap orang.
  33. Apakah perasaan anda bila anda benci diri sendiri: of course la rasa down.
  34. About relationships before marriage: perlu untuk mengenal orang tu. dan sewaktu dalam relationship jaga lah batas okey :)
  35. Prinsip hidup: be a strenght after a fall
  36. Precious friends: my bff 7 person. u must be know who.
  37. Favorite drink: Milo Ais
  38. Hadiah hari jadi yang paling berharga: ucapan yang ikhlas yang bukan sebab facebook yang ingat hahaha
  39. Haiwan Kegemaran: kucing
  40. Haiwan yang paling anda fobia: ular and ikan pari
  41. Cuaca kegemaran di Malaysia: erkkk malaysia ada cuaca ka heheh ada dua ja hujan atau panas so nak pilih apa?
  42. Pemandangan yang buat anda tertarik: sunset
  43. Luar Negara yang ingin anda melancong: Australia
  44. If the world was to come to an end tomorrow: i want to say i love you mum and dad and for all of you please forgive me what i have done before.
  45. Harapan paling besar setiap masa: be a such a great woman.
  46. E-mail: amalina.lavender@yahoo.com
  47. Idea asal entri ini: Cik Bunny ^-^
  48. Soalan paling disukai: 43
  49. Soalan paling seram: 44
  50. Last word: terima kasih sebab baca sampai habis hahaha aku tau hanya aku sahaja yang akan baca sampai habis. :P
habis sudah bye.

                                                                                                    1 ulasan:

                                                                                                    nasir hamzah berkata...

                                                                                                    jenuh.hehe tak sgka amalina dah 81thn, cer tebalik kan angka tu.hehe.