Ahad, 27 Mei 2012

Saya Hensem?

assalamualaikum
hye peeps

hari ni saja ja aku mengada jadi makcik guard untuk wifi hahaha. line hari ni macam siput tercekik cokodok ja masyaallah lambatnya dia nak connect kene betul betul tempat baru dia boleh connect aduhai menguji kesabaran sungguh sebagai seorang Amalina Yaakub.

dalam aku duk nak connect wifi tu aku jumpa 2 nama wifi yang boleh buat aku tergelak sendiri hahahaha maybe korang tak rasa lawak kot tapi untuk aku entah kenapa aku rasa lawak pulak nama wifi dia hahaha.


first aku jumpa nama dia " SY ENSEM " omg rumah mana ni? confirm dia ni perasan tahap gaban kan hahahaha. selamat aku tak jumpa lagi nama wifi " SY CANTIK " kalau tak confirm aku dah gi pinangkan perempuan itu untuk lelaki itu wahahaha.


yang ni best sikit nama wifi dia " BRANI MASUK LAH " ada bran tak nak masuk wifi dia hahaha kalau ada bran silalah masuk so kalau aku seorang yang berani boleh la kan aku masuk hahaha, adeh tak boleh belah okey. weheuuuuuuuu..

pakat pakat kita gi siasat rumah number berapa la ni kan hahaha.
malam malam aku entry merapu sila jangan ambil serius entry ini
bye


4 ulasan:

nasir hamzah berkata...

haha lawak benget.. bleh plak letak nama camtu..kiki.. tak terfikir langsung..huhu

Beau berkata...

wow! your blog is so lovely and cute *-* i like the song <3

love
beauthi.blogspot.com

Syazwan Che Deraman berkata...

Hehhee.
kreatif ;)

syiqah shahar berkata...

hye tuan belog... singgah sinii jalan2... hit me back.. :)