Isnin, 20 Ogos 2012

Raya 2012

assalamualaikum
hye peeps

how's raya? mesti awesome kan raya raya hangpa hangpa semua, raya aku? tak da apa yang special just macam biasa. makan minum tidur , makan minum tidur then pergi raya rumah orang, salam semua makcik makcik dan pakcik pakcik aku salam mama abah tok wan then dapat duit raya hahaha. tudia kronologi raya aku. sangat la boring.


sebenarnya aku tak tahu apa motif aku tangkap gambar kasut ni tapi tak pa lah ambil ja lah tengok untuk cuci mata mata kita yang berhabuk hahaha, btw aku just nak cakap raya tahun ni serius tak meriah mana. orang pun sikit budak budak lagi la sikit tak tahu semua pergi mana walau apa pun. raya harus lah kita bergembira kan. :)


Rafique dan Razife 
rasa macam nak cubit cubit ja tengok diorang dua dalam picture ni serius hahaha nampak macam cute tak cute comel tak comel tapi apa pun serius rasa macam nak cubit ja hahaha.


geng geng ni serius lawak.
kami pergi la beraya satu rumah orang tua tu dia wife dia baru meninggal then dia duduk sorang sorang kan, so aku and family aku pergi la rumah dia tetiba budak budak ni ikut la kan. diorang tunggu wan tu bagi duit memang tak bagi la kan wan tu mana ada duit, then budak budak ni dengan kurang asamnya boleh kata apa.

" balik rumah main Ipad lagi bagus ingatkan nak dapat duit raya "

memang sangat kurang asam disitu tapi budak budak so kita yang besar besar ni la kena ajar diorang apa yang baik dan apa yang buruk so nanti diorang faham la kan.



paktam and paksu aku agak ketidakbetulan dipagi raya hahaha. 
motif diorang dua jadikan basikal tua sebagai prop untuk bergambar di pagi raya? hahaha.
btw it's cool yang penting gambar ni comel sebab tengok la photographer dia siapakan? hahaha


picture aku sikit memang aku rasa tak puas hati gila macam nak suruh gambar gambar manusia yang banyak tu semua delete ja pic diorang sebab kejelesan disitu sekian~~~ hahaha
apa apa pun raya must be awesome !


at the end pic sekerat bersama amalina yaakub hahaha :P

itulah hari raya aku bersama pak ali's family :)
just smile
raya bukan untuk kita hoorey semua benda tapi untuk kita mengeratkan hubungan silaturahim sesama ahli keluarga yang jauh !

ok bye
akhir kata : berjumpa lagi di hari raya seterusnya :)

Tiada ulasan: