Jumaat, 17 Ogos 2012

Polimas : Dat A Iftar

assalamualaikum
hye peeps

happy IFTAR guys !
thanks to Encik Khairil and his wife and also his cute daughter :) ( our penasihat akademik )
thanks to Puan Rohalan and her family join us ( our lecturer )
thanks for coming our smallest event 


btw jangan bayangkan event ni dekat restourant 5 star sebab ianya hanya di gerai kecik kecik sahaja sesuai la dengan kami as student yang tak berapa nak cukup duit ni :)


eh dah malam menjelma. huahuahua. alhamdulilah dah kenyang semuanya makan dengan pelahapnya :P


semestinya yang giler kamera juga akan terdampar dalam blog ini hahaha.
hey guys selamat berbuka yah :)


semangat kemain yah muka masing masing excited nak berbuka puasa :P

terlalu banyak kekurangan di event yang ketuanya adalah pemilik blog ini hahaha. aku tahu tak semua orang akan berpuas hati dengan kerja kita tapi apa yang kita boleh cakap kita dah buat yang terbaik untuk semua orang puas hati kan. so just enjoy it.

aku sebagai pengarah projek yang dilantik oleh orang yang melantik aku minta maaf kalau ada kekurangan yang membuatkan ada yang rasa " what is this? " secara rendah diri aku minta maaf. hope u guys enjoy. for the first time buat benda macam ni mesti la ada lubang sana sini. my fault :)

thanks kepada yang memberi kerjasama hahaha.
you guys awesome :)

hye DAT1A just take it as the best moment for this year.
22 student with 2 lecturer
you guys rock hahaha.

sebenarnya aku tak tahu dah nak taip apa ni hahaha
thats why aku rasa macam aku dah merepek
before aku semakin merepek
bye guys <3



2 ulasan:

LelakiSemalam berkata...

chomel2 semua bila mengadap juadah ...hehe

9n0L4 berkata...

wahwah. meriahnye iftar kat luar. ;)