Khamis, 13 September 2012

Polimas : Cik Azfa Ruhaya

assalamualaikum
hye peeps

- RED VILLAGE GRILL & SHABU SHABU RESTAURANT -

first time aku dengar nama shabu shabu aku rasa awkward yah ( maksud benda tu steamboat dalam bahasa melayu ) nama ja orang kedah tapi TESCO nak cari pun sesat tambah tambah nak cari shabu shabu ni lagi lagi la sesat hahaha ( memang rasa oh man Amalina baik buang negeri ja kalau macam ni nak cari TESCO ALOR SETAR pun tak tahu ) ya la macam mana nak tahu kalau bila pergi TESCO ja bukan aku yang drive orang lain yang drive aku ni tahu naik ja bukan tahu jalan pun. so nasib la.


so finally jumpa la ini shabu shabu hahaha.
tujuan aku dan DAT1A pergi this shabu shabu nak buat party farewell untuk CIK AZFA RUHAYA as our practical lecturer untuk subject statistic dan principle of marketing. hari ni 13 september 2012 as last day dia dekat POLIMAS so kami buat la malam 12 september 2012 tu sedikit party untuk dia sebagai ucapan TERIMA KASIH CIK AZFA RUHAYA.

dan apa yang lebih tangkap gambar yang lebih hahaha. serius kami akan rindu cik azfa nanti. cik azfa lecturer the best la. best cik azfa ajar dan apa yang penting apa yang cik azfa ajar FAHAM itu yang penting. 


depan shabu shabu hahaha oh inilah muka muka keriangan untuk buat party hahaha. 

- nadiah, dian, saida, ika, amalina, dayah, tikah -


get ready untuk penuhkan perut lepas ini hahaha. muka semua lapar ja aku tengok waktu ni.


hadiah jangan dilupakan !


yang coklat itulah cik azfa hehehe. comelkan ( sila angguk semua )


ha tudia malam tu semua asyik nak snap dengan cik Azfa ja hahaha memang kami ni semua giler camera pantang nampak camera mula la. 

" weyh weyh nak masuk nak masuk " hahaha 


hanya 5 orang ini sahaja puteri kelas DAT1A oh so kesian hahaha.

dan pukul 11 malam juga la baru sampai rumah hahaha.
btw event ni sangat awesome sebab ada lecturer yang awesome dan semestinya ada student DAT1A yang awesome juga hahaha yang pasti aku la tu yang awesome hahaha ( ok perasan ).

so CIK AZFA semoga berjaya menjadi seorang lecturer yang mampu membuatkan semua student rasa awesome jadi student cik azfa hahaha ( macam kami :P ). dan semoga cik azfa berjaya dalam apa jua cik azfa lakukan. kami doakan cik azfa berjaya :) bye , umur panjang kita jumpa lagi. THANKS.



( tukar la cikgu kepada lecturer :P )
bye


1 ulasan:

LelakiSemalam berkata...

nak satu boleh tak...hehe chomel2!