Ahad, 28 Oktober 2012

Raya Haji 2012

assalamualaikum
hye peeps

blog aku memang lebih banyak cerita personal dari cerita yang berfaedah untuk semua orang. macam aku cakap. blog aku ni macam memories untuk aku dan semua people around aku. should be about parent aku, family aku, kawan kawan aku or about cikgu cikgu aku and lecturer aku. sesiapa sahaja yang muncul dalam kehidupan aku akan ada lah dalam blog ni hahaha.

so aku nak story eid adha aku bersama yeay yeay wan and tok aku and of course we're family semua mesti la ada dalam ni kan. hakhakhak.


Wanita :)
i love be a woman
and you must proud be born as a woman.

hazim nangis sebab hahahaha aku buli dia ( tolong jangan percaya ).


Men
you must be proud as a men, guys.

you guys are strong to protect a woman.

abah aku tak da dalam ni ok fine, abah aku pergi mana entah.


sorang mak buyung, sorang mak budak kepada 2 orang hahaha...
amboi cantik reaction hahaha. :P


grandma i love you hahaha.
aku ni dengan tok aku selalu ja ada pic dengan mama aku and abah aku sangat jarang tak tau la sebab apa.


with mak buyung, bila aku pakai jubah dah serupa sekali aku mak buyungnya hahaha :)
first time aku nak try jubah and aku rasa i'm not suit on that hahhaa
nampak pendek and chubby ( dah la memang dah chubby lagi chubby la nampaknya )

eid adha tak da apa yang special dan tak da apa yang best sangat pun sebab semua busy and ada yang tak balik pun. so keriuhan dan kemeriahan agak tidak terasa hahaha.

btw apa pun family is everything wherever you are you must know 
family is your priority .
so guys appreciate your family.
even it's only your aunt your uncle your cousin,
 you must consider them as your family,
family is not only your parent, your brother, your sister,
so good luck be a good family's members.

xoxo
gua say goodbye dulu der hahaha :P



Tiada ulasan: