Isnin, 28 Januari 2013

Happy Tua Day !

Assalamualaikum
hye peeps


yeay zimi dah tua, 26 januari umur anda dah cukup 19 tahun sila jangan perasan seperti 9 tahun lagi hahaha, yang pentig aku masih muda juga, yeah aku kan baru 12 tahun ( fakta ) hahaha.


anak siapa yang terlepas ni kenapa comot sangat aihhh 


senyum besar nampak tahu la happy pun hahaha :P


yeah finally cream milik anda seorang sahaja hahaha :)

rasa macam lama aku tak update blog aku cerita tentang personal life aku, tapi hari ni yeay finally aku dapat update cerita my story, tapi bukan aku lah tapi kawan aku yess, this for you budak bucuk ( zimi ).

happy tua day dear, semoga Allah memberkati hidup KAK, dan semoga sentiasa menjadi seorang yang baik dan lebih baik lagi pada tahun ini dan seterusnya, sesungguhnya hati yang suci sangat susah nak cari dan aku tahu hang baik kan. i love you my friend.

alkisah sebelum nak sambut birthday budak ni, memang plan dari bulan 12 lagi dengan nad nak beli apa, nak buat dekat mana, nak buat apa, bayangkan bulan 12 lagi, macam biasa nad ketua hahaha :P

ada satu hari tu aku tipu hang la zimi perasan tak kata aku nak kena balik urgent, sedangkan aku keluar dengan nad and zimah pergi cari hadiah hang, aiyoo punyalah aku tipu serius takut kot hahaha tapi ni semua kan untuk hang juga budak bucuk hahaha. ada one day tu hang buka phone aku tengok pic aku dekat cool blog dengan picture hadiah lagi takkan tak perasan hahaha, memang kami semua cuak dah hang dah tengok hahaha habis frust la kantoi dah hahaha 

then tak sangka 26 tu ada camping hahaha, tak leh nak celebrate birthday hang kan, baru balik camp penat la sangat kononya hahaha sedangkan hampeh bukan buat apa pun cuma penat berjungle tracking ja sebenarnya hahaha. saja tak nak wish ingat kami lupa ka mesti la tak lupa hahaha. then boleh buat muka tak bersalah tanya soalan " eh hang buat kenduri apa er? '' hahaha ( takkan tak kenal aku yang suka buat muka innocent habis la ).

so now kami minta maaf kalau terasa hakhakhak.
apa apa pun kami ingat tau bithday hang, takkan tak ingat birthday kawan sendiri hahha.

so now dah tua hahaha
sila lah menjadi dewasa sekarang hekhekhek :P

bye

p/s : birthday aku tolong jangan lupa hahaha, kalau lupa aku campak dalam laut sorang sorang :P



1 ulasan:

bLaCkFoReStLaDy berkata...

ang cmpak aku. aku campak ang blik la.. haha.. tq friends.. syg ang jga la.. hehehe :)