Sabtu, 2 Mac 2013

Umur Yang Tua!

Assalamualaikum
hye peeps


ahad minggu lepas yeay moksu dah cukup 19 tahun, nampaknya anda dah tua, kami semua masih muda lagi sila jangan perasan keanak anakkan lagi hahaha. btw happy birthday nuratikah bt zainol, may Allah bless you in this world, and be a better muslimah for this year. happy sweet 19teen dear, we love you :P LOL


semua ada tugas masing masing waktu nak celebrate birthday si moksu ni hahaha so bossnya aku lah hahaha *perasan* aku tolong semak dalam kes ni ja, bukan orang terpenting pun..
tinggi aka hazimah - pembuat cheesecake
nad / mak nad - pembuat bihun goreng
sai - pembeli coklat / tepung
ika - pembeli hadiah
aku - pemakan makanan well :*


pergh muka si birthday girl macam nak cari gaduh ja
'' lu mau cari gaduh sama gua ha? ''


we know we love each other even without any word :P


'' teruja aku nak tengok hadiah apa budak budak ni bagi ''


'' hok aloh bagi jam ja ke aku, ingatkan nak bagi Iphone 5 ''
bahahaha, jam pun jam lah moksu tu sebagai tanda, moksu kena selalu bangun awal okey :)


ini semua poyo bahahaha :P


anak siapa ni? awat teruk sangat ni, balik p mandi nah.


'' tolong tolong tolong peragut peragut ''
peragut tepung ja.



and the end
kami berlapan 
diana, sai, moksu, ika, amalina, nad, deeyah, tinggi

and last word from me
HAPPY BIRTHDAY MOKSU.

and kalau ada terkecik hati ka, terkasar bahasa ka, terasa dengan aku ka kan, aku nak cakap sorry lah, biasalah manusia sering penuh dengan salah, dan sama sama lah kita terima kawan kita apa adanya. i miss u my friend.

bye
love you.


1 ulasan:

hana hadi berkata...

muda lagi :)

hepi bufday moksu