Sabtu, 6 April 2013

Anugerah Ketua Jabatan Sesi Jun 2012 Polimas // Alhamdulilah

Assalamualaikum
hye peeps

Alhamdulilah
4 April 2013 Jabatan Perdagagan dengan jayanya buatkan majlis untuk student student yang dapat Dekan. Taniah pada semua walaupun majlis ni tak semeriah majlis graduation tapi still kita dapat merasai satu penghargaan hasil titik peluh masing masing dalam mencipta kejayaan. apa yang penting setiap kejayaan datang dengan adanya usaha dan doa. asalkan awak tahu apa awak nak mesti awak dapat.

dan macam biasa gambar yang kemengadaan sentiasa harus ada seperti selalu :P

cuba teka mana lecturer?

aku rasa macam pokok pisang pakai warna hijau.

perkenalkan Fatin dari Dat B

control ayu gitu kau hado? kau hado? 

perkenalkan kakak aku hazimi :P

perkenalkan ini moksu yang katanya nampak kurus dia dalam pic ini. pun boleh pun boleh.

dan thank you untuk lecturer jabatan perdagagan atas majlis ni. kami semua hargai sangat sangat. hope sem depan dapat lagi boleh makan free and tangkap pic bebanyak lagi hahahaha :P

bye
love you

p/s : sebenarnya dah tak tahu nak tulis apa, tak boleh dah nak menaip panjang panjang semenjak Final Exam makin dekat ni aih... STRESS!




1 ulasan:

Mysara Ab Rahman berkata...

normal bila nk final exam msti stress! heee