Rabu, 1 Mei 2013

Hye May Bye April

assalamualaikum
hye peeps

Large

tepat 12 malam tadi bulan April melabuhkan tirainya dengan macam cerita dalam hidup seorang amalina yaakub walaupun kisah di bulan April lagi banyak kesedihan dari kebahagiaan sekurangnya ianya membawa makna dalam hidup untuk terus mengingat bulan april 2013.

hye may aku rasa bulan may ni tak da lah sebaik mana sebab tengah semester break so aku rasa aku akan dekat rumah ja sepanjang masa aku sebab tak tahu nak buat apa, bukan aku boleh keluar jalan jalan pun, oh aku dapat merasai kebosanan yang maha dasyat pada bulan may ini walaupun hari ni baru 1 may 2013. oh god.

oh btw selamat hari pekerja kepada pekerja pekerja dan untuk aqila my cousin happy birthday today, may allah always bless you. we love you sayang. 

bulan may juga bulan mama dan abah 
kerana bulan mereka dilahirkan
abah 3 mei
mama 12 mei 
yes to both of you happy birthday dari satu satunya anakmu.

so 
HELLO MAY

bye


1 ulasan:

Haruno Hana 하나 berkata...

selamat datang Mei :) insya-Allah, bulan yg lebih baik drpd sebelumnya ^^