Selasa, 15 Oktober 2013

Fear Factor's Dat3a

 assalamualaikum
hye hye
happy end's adha.
aku malas nak cerita hari raya adha jadi aku cerita fear factor's dat3a yang kami anjurkan disebabkan oleh mini project untuk subject soft skill, biasalah sem depan dah nak practical so wajib lah ambil subject soft skill untuk mantapkan diri dengan leadership management. oh well actually i'm not a good lead. even to lead myself. 


dalam masa 2 jam kami habiskan event kami memang agak kekangan waktu sebab petang ada orang nak guna padang, jadi kena bajet masa betul betul cukup waktu, and make sure before pukul 4 dah habis. so alhamdulilah memang sempat dan fun sangat. dan tengok lah muka bahagia kami bersama.



oh yes aku as facilitator untuk mereka kihkihkih, kami yang kuning urusetia, jadi maaflah atas pembulian yang tidak disengajakan yang sebenarnya dengan niat. hahaha.


dan congratulation untuk warna hijau atas kejuaraan anda, jangan riak la woii hahaha..



dan yang paling best muka masing masing mesti kena juga kotor, oh yess fasi pun kena ini tidak adil, habis tepung plus air water colour. 
dan semua ini adalah moment yang akan diingat, oh memory untuk DAT3A.

p/s : maaf atas ketidaksengajaan hehehe.


Tiada ulasan: