Ahad, 30 Ogos 2015

Kita Dah Graduate!

Assalamualaikum.....

Dah berhari hari selesai majlis konvo,  aku masih belum boleh move on dengan gambar gambar konvo. Kawan kawan aku mesti perasan punya lah dekat wechat aku penuh dengan gambar konvo yang sudah 5 hari berlalu. Btw congratulation untuk diri sendiri sebab berjaya menghabiskan masa selama 3 tahun untuk Diploma In Accountancy. Penat lelah rasa terbayar bila konvo di sidang 1. Setiap kegagalan mengajar kita erti untuk mula semula apa yang telah kita sia sia kan dahulu. Jadi terima kasih untuk semua. 


I love you so much mama, thank you for coming and celebrate my big day and of course i love you too abah even abah tak datang sebab ada kerja sikit, but it's okey as long as both of you sokong everything i choose then i'm okey.


Setiap kali bila aku keluar dengan mama orang akan cakap "eh mama dia kecik ja." terasa uolls. lulz. nak buat macam mana gene abah aku lebih sikit dekat aku compare dengan mama. hakhakhak.


congratulation untuk kita bertiga, finally kita boleh sama sama berkonvo disidang 1. 
well on my 5th semester, my cgpa turn very worst until i don't know how to improve again but i'm bless when Allah send me both of them to help me make a new step again and alhamdulilah my result on 6 semester come out very well and almost perfect. thanks Aan and Nad sebab selalu ada dan ada even both of them sangat berbeza tapi mereka adalah penyelamat.



Thank you for coming hahaha. even macam mana pun depa memang kena mai sebab ada raptai untuk sidang 2 tapi thank you juga lah sebab cari kami hahaha. 

after habis semua dah event bermulalah aktiviti kami konon outdoor photoshoot lulz. jadi terima lah gambar gambar sewaktu hari kejadian. love you guys so much. 







disebabkan kami tak mampu untuk upah photographer yang mahal mahal untuk shoot kami jadi kami jadikan Aah sebagai photographer. Walaupun bukan professional but we love it. hakhakhak. 


thank you Aah. bayaran minta dengan Aan. 
p/s : pm raihah untuk dapat harga yang murah bagi outdoor photoshoot. kihkihkih.

so congratulation pada graduan polimas sidang 1 dan sidang 2. jangan marah marah nah sebab kami dapat topi sila tanya kepada polimas kenapa depa buat macam tu hehe. 

and a very big congratulation pada dat6a dan Pa yang banyak membantu dari mula masuk sampai dah konvo lah. bye.










Tiada ulasan: