Isnin, 15 Januari 2018

TOP 10 : Website To Watch/Download English Subtitles For K-Drama Lovers

Assalamualaikum

Aku nak share dengan semua yang minat nak tengok Korean Dramas ka nak download or what so ever, ni ada 10 site yang aku selalu layan cerita cerita Korea yang memang met expectation ar kan bila tengok. hikhikhik. Oppa hensem k sebenarnya.

10. Drama Nice



9. Drama Cool


8. Drama Like


7. My Drama List



6. Drama Fire


5. Kshowonline

Basically, nak tengok variety show memang site ni paling daboom. Nak tengok Runningman memang sini lah tempat aku lepak every week.



4. Free Movie Sub

Kalau nak download, sini tempat yang best nak download, laju okey.




3. Kissasian


2. Drama Bus



1. My Asian TV



Tiada ulasan: