Isnin, 20 Ogos 2012

Raya 2012

assalamualaikum
hye peeps

how's raya? mesti awesome kan raya raya hangpa hangpa semua, raya aku? tak da apa yang special just macam biasa. makan minum tidur , makan minum tidur then pergi raya rumah orang, salam semua makcik makcik dan pakcik pakcik aku salam mama abah tok wan then dapat duit raya hahaha. tudia kronologi raya aku. sangat la boring.


sebenarnya aku tak tahu apa motif aku tangkap gambar kasut ni tapi tak pa lah ambil ja lah tengok untuk cuci mata mata kita yang berhabuk hahaha, btw aku just nak cakap raya tahun ni serius tak meriah mana. orang pun sikit budak budak lagi la sikit tak tahu semua pergi mana walau apa pun. raya harus lah kita bergembira kan. :)


Rafique dan Razife 
rasa macam nak cubit cubit ja tengok diorang dua dalam picture ni serius hahaha nampak macam cute tak cute comel tak comel tapi apa pun serius rasa macam nak cubit ja hahaha.


geng geng ni serius lawak.
kami pergi la beraya satu rumah orang tua tu dia wife dia baru meninggal then dia duduk sorang sorang kan, so aku and family aku pergi la rumah dia tetiba budak budak ni ikut la kan. diorang tunggu wan tu bagi duit memang tak bagi la kan wan tu mana ada duit, then budak budak ni dengan kurang asamnya boleh kata apa.

" balik rumah main Ipad lagi bagus ingatkan nak dapat duit raya "

memang sangat kurang asam disitu tapi budak budak so kita yang besar besar ni la kena ajar diorang apa yang baik dan apa yang buruk so nanti diorang faham la kan.



paktam and paksu aku agak ketidakbetulan dipagi raya hahaha. 
motif diorang dua jadikan basikal tua sebagai prop untuk bergambar di pagi raya? hahaha.
btw it's cool yang penting gambar ni comel sebab tengok la photographer dia siapakan? hahaha


picture aku sikit memang aku rasa tak puas hati gila macam nak suruh gambar gambar manusia yang banyak tu semua delete ja pic diorang sebab kejelesan disitu sekian~~~ hahaha
apa apa pun raya must be awesome !


at the end pic sekerat bersama amalina yaakub hahaha :P

itulah hari raya aku bersama pak ali's family :)
just smile
raya bukan untuk kita hoorey semua benda tapi untuk kita mengeratkan hubungan silaturahim sesama ahli keluarga yang jauh !

ok bye
akhir kata : berjumpa lagi di hari raya seterusnya :)

Jumaat, 17 Ogos 2012

Polimas : Dat A Iftar

assalamualaikum
hye peeps

happy IFTAR guys !
thanks to Encik Khairil and his wife and also his cute daughter :) ( our penasihat akademik )
thanks to Puan Rohalan and her family join us ( our lecturer )
thanks for coming our smallest event 


btw jangan bayangkan event ni dekat restourant 5 star sebab ianya hanya di gerai kecik kecik sahaja sesuai la dengan kami as student yang tak berapa nak cukup duit ni :)


eh dah malam menjelma. huahuahua. alhamdulilah dah kenyang semuanya makan dengan pelahapnya :P


semestinya yang giler kamera juga akan terdampar dalam blog ini hahaha.
hey guys selamat berbuka yah :)


semangat kemain yah muka masing masing excited nak berbuka puasa :P

terlalu banyak kekurangan di event yang ketuanya adalah pemilik blog ini hahaha. aku tahu tak semua orang akan berpuas hati dengan kerja kita tapi apa yang kita boleh cakap kita dah buat yang terbaik untuk semua orang puas hati kan. so just enjoy it.

aku sebagai pengarah projek yang dilantik oleh orang yang melantik aku minta maaf kalau ada kekurangan yang membuatkan ada yang rasa " what is this? " secara rendah diri aku minta maaf. hope u guys enjoy. for the first time buat benda macam ni mesti la ada lubang sana sini. my fault :)

thanks kepada yang memberi kerjasama hahaha.
you guys awesome :)

hye DAT1A just take it as the best moment for this year.
22 student with 2 lecturer
you guys rock hahaha.

sebenarnya aku tak tahu dah nak taip apa ni hahaha
thats why aku rasa macam aku dah merepek
before aku semakin merepek
bye guys <3