Sabtu, 3 November 2012

Dedicated To Little Sister

assalamualaikum
hye peeps


al fatihah untuk awak. 
dan selamat hari lahir. hari ni 3 November hari lahir awak kan. yes kakak tak pernah lupa. awak sentiasa ada dalam hidup seorang kakak yang menyanyangi adik dia mungkin tiada yang tahu yang aku sangat menyanyangi mu adik even kita hanya berjumpa untuk beberapa jam sahaja tapi adik ada dalam diri seorang kakak.

mungkin orang melihat aku sebagai anak tunggal tapi kalau la awak still ada mesti kita akan jadi best friend kan. hurm mesti kita akan jadi sibling yang sangat sangat baik because i love you so much. aku selalu bermimpi aku punyai adik tapi aku tahu semua tu hanya angan angan. realitynya aku tak da adik. kalau aku yang tak pernah melahirkan dia pun sangat rasa kehilangan inikan pulak mama dan abah aku lagi lagi merasa kehilangan dia. 

16 tahun dah pun dah berlalu adik
but awak sentiasa hidup dalam diri ini, mungkin kita tak pernah berjumpa tapi kita hidup dalam hati masing masing. 

you're my little sister that i love you so much. no one can replace you in my heart even you already on beautiful place at there. 

3 November 1996
awak lahir sebagai adik kepada amalina.
dan lahir menjadi puteri kedua encik yaakub dan puan jamaliah
tapi
Allah lebih sayangkan awak dari kami semua.
mungkin ada hikmah bagi setiap kejadian kan.

apa yang pasti kasih sayang takkan pernah mati sampai bila bila.
walaupun jasad sudah hilang
awak sentiasa ada.

berbahagialah di sana sayang.
one day kita akan sama sama juga.

thanks for reading.

Al-Fatihah Ummi.


3 ulasan:

Haniey Chiey berkata...

Al-fatihah to her . May Allah bless her . diaa sama umur dgn saya lah kaka :D . nama diaa Ummi ? eh , sama jugak dengan kita . kitaa boleh jadi adik awak .

LelakiSemalam berkata...

al-fatihah...

zera eira berkata...

alfatihah. sabar yaaa. i loveeee that song much. :'(