Sabtu, 2 Februari 2013

Yeay ! We're in Second Semester !

Assalamualaikum
hye peeps

oh sepanjang minggu ni blog aku dipenuhi kisah peribadi sahaja ! lama tak cerita tentang personal kan so bila sekali dapat cerita tiap tiap hari blog penuh dengan gambar dan itulah dah nama pun blog personal kan. 

" Hak berblog Hak kami " cewahhh hahaha


kami anak malaysia, bukti di depan mata, tiada siapa yang boleh sangkalkan lagi 


macam macam perangai ada 


muka semua serius macam tak nak ambil gambar ja 


sorang ja perempuan dekat situ :P


cewahhhh pasangan sweet la walaweyh hahaha :)


muka sendiri harus la ada, blog sendiri kan so terimalah hahaha

-------------------------------

last week kami ada photoshoot kononya la hahaha, untuk semester 2, dengar khabar ni photoshoot last betul atau tidak belum pasti tapi apa yang penting i love camera hahaha, siapa yang tak suka camera itu sangat lah pelik :P eh boleh gitu? 

macam biasa depan Dewan Sri Mas jadi lokasi paling best untuk snap gambar, kadang kadang terfikir juga ishh tak da tempat lain dah ka? hahaha, setiap sem tempat sama ja hurmmmm ... 

dan yang pasti setiap sem muka yang sama, tempat yang sama, senyum yang sama, prop yang sama cuma baju yang tak sama dan hari, tarikh, tahun yang tak sama. 

walau apa pun, setiap gambar punya memori yang berbeza walaupun di tempat yang sama, setiap gambar ada cerita. dengan gambar lah buat hati tersenyum yang sedia tersenyum dan dengan gambarlah 2 hati menjadi 1 cewahhhh :P

p/s : kawan aku panggil aku malin or pencuri :P tapi dalam bahasa indonesia maksud dia pencuri, jadi aku bukan pencuri harta benda aku cuma pencuri hati orang sahaja hahahaha :P 


bye
good night 
smile 



1 ulasan:

Baltimore Darlings berkata...

Assalamualaikum,

Jom shopping shawl, scarf dll kat Scarf Haus. Like our page and request for 10% discount :)

spread the words k

http://www.facebook.com/ScarfHaus