Rabu, 8 Mei 2013

Celebration Last Day Semester 2

assalamualaikum
hye peeps

last day paper financial acccounting 29.4.13 so habis ja exam rushing balik rumah salin salin baju kan tetiba dapat call dari zimi kata phone dia tetingal dekat polimas, memang bila pergi balik ja tempat tu, memang sudah tiada lagi, tak tahu la siapa punya angkara hadoii, mungkin dia memang ada niat nak mencuri sebab dia off phone tu, ok fine, awak memang bagus dalam taktik mencuri. cisss phone murah pun nak ambil ka? aiyoo !
so after selesaikan masalah akak sorang tu kena selesaikan hal yang dah diplan dari sebelum exam lagi, yeah kami semua memang akan celebrate birthday kawan kawan tanda pernghargaan buat mereka sebab sudi berkawan, so macam mana kalut pun kami semua akan tetap curi masa dekat mana mana and celebrate, so dah macam tradisi pun ada juga.

before si eyka ni balik kampung memang last day paper tu terus celebrate la kalau tidak dia dah pass ke kampung la alamatnya.


so eyka si semut pokodot happy birthday, may Allah bless you sayang ! hewhewhew.


hadiah pun beli last minute memang tak tau la bagi dia cantik ka tak bagi aku, apa apa pun boleh ja, janji ada. redha ja la eyka oii noh.



muka orang terharu sebab terkejut, sampai menangis tu hahaha, adoiii .. 


and macam biasa keluar ja dari KFC siap la kau hahaha(gelak jahat sikit)


yeay dah habis 1 kilo tepung untuk dia saja. 

so habis lah hari terakhir di semester 2, 
sambut birthday eyka sekali dengan sambut last day sem 2 lah senang hehehe.

" persahabatan lebih berharga dari sebutir berlian "

hargai lah persahabatan selagi kita memahami apa itu sahabat, jangan hancurkan persahabatan yang telah kita bina hanya kerana hal hal yang bodoh. sekali persahabatan itu musnah susah untuk membina persahabatan yang baru yang sama seperti sebelumnya.

bye
happy holiday hehehe
love you guys so much. !



Tiada ulasan: